Tjänster och prisuppgifter

Foto: William Atkinson

Studiomusiker

Min erfarenhet av att arbeta i inspelningsstudio sträcker sig tillbaks till tidigt 90-tal.

Som studiomusiker är jag noggrann och kvalitetsmedveten, och dessutom mottaglig för förslag, idéer och konstruktiv kritik.

Jag är utpräglad gehörsmusiker och min förmåga att läsa noter a vista är begränsad; i gengäld har jag mycket gott gehör och lär mig snabbt och lätt nya melodier och arrangemang.

De stilar jag behärskar omfattar ett brett spektrum från olika sorters folk- och världsmusik till blues, country, bluegrass och rock.

Fiollärare

Jag ger även privatlektioner i låtspel för såväl nybörjare som avancerade fiolspelare. Jag lär ut låtar inom ett flertal olika folkmusikstilar, inklusive nordisk, skotsk, engelsk och irländsk folkmusik, romsk folkmusik ur rysk och östeuropeisk tradition, judisk folkmusik (såväl klezmer som sefardisk musik), bluegrass och oldtime.

Undervisningen är gehörsbaserad men vid önskemål erbjuder jag eleven noter som minnesstöd.

Som fiollärare är jag tålmodig och intuitiv, och angelägen om att dela med mig av mina färdigheter.

Prisuppgifter

Om du vill anlita mina tjänster är du välkommen att kontakta mig för att få ett kostnadsförslag! Jag har f-skattsedel och kan fakturera.

Jag kan nås på telefon 0706-272745, eller via epost på adress jonasliljestrom@hotmail.com.

Jag bor och verkar i Göteborg och Kungälv, men kan resa vid behov. 

Jag kan spela in på plats i studio, men jag har också möjlighet att göra pålägg o dyl på distans med hjälp av GarageBand eller Logic.